Зимова казка: 11 новорічних мультиків від українських аніматорів

Казки, пісні та повчальні історії


Напередодні зимових свят хочеться побачити та почути історії — цікаві, веселі та неодмінно казкові. Ми зібрали для вас та ваших дітей мультфільми, які у різні роки було створено українськими аніматорами. Деякі з них сподобаються малечі, а деякі — підліткам. Отже влаштовуйтеся зручніше та вперед — у казку!

«Мудрі казки. Коли приходить дід Мороз»



Мудра тітонька Сова розповість малечі про традиції зимових свят та знайде відповідь на питання: чи існує насправді дід Мороз, чи його просто вигадали.

«Новорічна пригода Муві»



Українські та французькі аніматори покажуть декілька історій про пригоди собачки Муві. Спочатку Муві допомагає діду Морозу повернути мішок с подарунками, який відібрали хулігани, та грає роль Снігуроньки на святі. Після свята Муві хоче стати нянею для дітей — тут і починаються нові пригоди. Муві прийдеться справлятися зі справжніми шибениками Стасом і Лесею. Потім разом із дітьми новоспечена «няня» йде в магазин іграшок і потрапляє на місце злочину! На магазин напали злодюжки. Доки Муві визволяє продавця і викликає поліцію, діти вирішують самі розправиться зі злочинцями.

 

«Калейдоскоп»

 

 


Напередодні новорічних святкувань всі готуються, вбираючи ялинки і запаковуючи подарунки. Хлопчик, який проживає в одному з міст, з нетерпінням чекав того моменту, коли він відкриє підготовлені для нього коробки з сюрпризами всередині. В одній з них хлопчик знаходить калейдоскоп, який відкриває перед ним новий світ, повний казок, кольорів та див.

 

«Казкове Різдво»



Маленька героїня мультика чекала на диво. Але воно чомусь не поспішало до неї. Тож мала пустунка вирішила сама його пошукати й побігла слідом за пухнастим зайчиком та потрапила в халепу. Але, врешті-решт, диво сталося. Виявилося, що воно поруч і шукати в лісі його не слід. 

«Дід Мороз»



Заслужена артистка України Наталія Май пише пісні для дітей на різні теми. В її творчій добрці є й зимові анімовані караоке-кліпи, які дозволять дітям не лише вивчити та проспівати нову пісню, а й подивитися яскравий мультфільм.

«Новий рік»



Це також анімований кліп до пісні, написаної Наталією Май. Діти дізнаються про зимові розваги, традиції святкування Нового року та вивчать нову пісню, яку потім зможуть заспівати за святковим столом.

«Дівчинка та Зайці»

 



Мультик було створено у 1985 році, але й досі він лишається актуальним, бо розповідає повчальну історію про дівчинку, яка не кинула у біді малих змерзлих зайців. Якщо хочете навчити дітей доброти, то покажіть їм цю анімацію.

«Як Їжачок шубку міняв»



Це зимова казка про Їжачка, який вирішив свою шубку змінити, але скільки не міряв, краще своєї колючої не знайшов. Мультик вчить цінувати те, що маєш.

 

«Пригоди коваля Вакули»



Цей мультфільм створено за мотивами гоголівських «Вечорів на хуторі біля Диканьки». І хоча його озвучено російською мовою, однак це не заважає насолоджуватися українським гумором та романтикою різдвяної небилиці… чи бувальщини?

«Щедрик»

 



Це різдвяна пластелінова історія про маленького хлопчика, який знайомиться з найголовнішим святом на Землі. Подорожуючи в часі із сучасного міста до стародавнього казкового села, свято обертає сірі будні на барвисті святкові дні, дорослі знову стають дітьми, а діти стають добрішими. Пісню виконує Олег Скрипка у супроводі «Ле Гранд Оркестр».

«А вже Різдво»



Мультиплікаційний кліп гурту «Дивні» розповість історію сім’ї, яка чекає на Різдво та готується до цього свята. Лагідні слова та музика, стильна анімація та гарний вокал створять святковий настрій та налаштують на добрі думки.

Джерело: womo

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz