5 секретів успішного інтерв’ю

В чому полягає секрет успішного інтерв’ю та якими ораторськими навичками повинен володіти кожен успішний підприємець - відповіді на ці та безліч інших запитань студенти Бізнес-школи MiniBoss отримали на майстер-класі від телеведучої - Оксани Мельник.

Саме вона являється випускницею Вищої школи Media&Prodaction 1+1 media, ведучою успішних проектів: “Позаочі з Оксаною Мельник”, “Впізнаю”, “IMAGINE”, засновниця першої медіа-школи в Чернівцях під назвою “Geometria Media School”.

Абсолютно кожен підприємець під час своєї діяльності змушений спілкуватись та проводити переговори з партнерами та колегами. Звісно ж, робити це потрібно на високому рівні, адже завдяки успішним переговорам досягається максимально позитивний результат у будь – якій сфері. Ораторство - це майстерність, яку завжди потрібно розвивати та вдосконалювати, незваючи на вік та досвід. Чітка дикція, грамотна презентація і правильно поставлені запитання – це три складові, які являються запорукою кожної успішної людини.

Усе це практикували наші студенти разом із Оксаною Мельник.


Імпровізовані інтерв’ю, поділ на команди згідно найпопулярніших телеканалів, (1+1, СТБ, Новий канал) умови, в яких діти відчули себе справжніми телезірками!

Чіткість дикції, майстерність перевтілюватись, гідно презентувати себе і контролювати свої емоції - вміння, які є невід’ємними для кожної публічної людини - на практиці студенти у цьому переконались!

Звісно, які ці 5 секретів успішного інтерв’ю?
Наші учні вже знають, ділимось ними з вами:
  1. чітке володіння темою інтерв'ю;
  2. впевненість;
  3. літературна українська мова;
  4. активне слухання;
  5. відстоювання власної думки, аргументуючи це детальними прикладами.
Послухали студенти також і захоплюючу історію успіху Мельник Оксани, дізнались таємниці закулісся, а точніше, позакадрового життя.

І куди ж без приємного сюрпризу! Подарунок від порталу Geometria для студентської команди Бізнес-школи MiniBoss - фотосесія!


Дякуємо, Мельник Оксані, за чудовий майстер-клас, нові набуті навички, яскраві емоції та прекрасний настрій.

Бажаємо творчого натхнення, підкорення нових вершин та ще більше цікавих проектів!

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz