Форум Стартапів у Львові об'єднав ініціативну молодь та соціально відповідальних підприємців




У місті Львів молоді підприємці представляють ідеї стартапів на Форумі соціально відповідального бізнесу.

Студенти міжнародної мережі Бізнес школи MiniBoss зі Львова, Вінниці та Одеси, готували різні проекти протягом кількох місяців. Діти генерували свої ідеї, тренували презентації, розробляли проектну документацію, вчилися працювати у команді. Тепер вони захищають ідеї своїх стартапів перед дорослими підприємцями — членами Ради Бізнесменів Європейськоі Асоціаціі Розвитку Бізнесу.

На Форумі були представлені бізнес та соціальні проекти, які вирішують різні проблеми суспільства і задовольняють потреби людей.

Серед представлених ідей — стартап "Emojy Cap": кепка, яка демонструє настрій. Вона допоможе людині виразити себе в будь-якій ситуації чи події.



Наступна команда представила проект "Pari" — це пластирі для людей з різними малюнками, які і заспокоюють, і піднімуть настрій. Студенти також пропонують пластирі для тварин у медичних цілях.



Молоді люди з проектом "Space Food Pack" представили на Форумі Стартапів пакет-механізм, він допоможе переносити їжу для здорового харчуванння зручно.



Члени Жюрі також відзначили креативні проекти "Star Slime" та "Art Kids".





Найкращі ідеї команд отримали гранти від підприємців, які підтримують ініціативну молодь.

"Вкладаючи у дітей, ми вкладаємо у розвиток нашої держави! Сьогодні ще раз у цьому пересвідчилась, будучи членом суддівської команди на Форумі Стартапів, - розповідає Олександра Янович - Важко їх оцінювати, адже кожен проект це велика праця самої дитини, її батьків і наставника!"



"Перше, і найголовніше - це те, що діти підготували якісні та цікаві бізнес-плани. Як вам вміння робити SWOT-аналіз в 10 років? - питає підприємець Іван Коржов (компанія Infopulse) - Друге, ідеї, які вони презентували, були цілісними, гарно продуманими і відверто кращими, ніж більшість з тих, що я бачив на різних конкурсах для дорослих. Це справді круто!"



Ще один відгук від Ірини Плахтій. Вона пише, що в Україні — чудова молодь і переспективне майбутнє: "Таланти, розум, інтелект - все присутнє! Допомогти і підтримати юних підприємців - справа нашої честі та відповідальності", - вважає Ірина.



"Діти заслуговують кращого майбутнього і вони знають, що для цього потрібно зробити завдяки таким ініціативам. Єдине, що їм потрібне: підтримка та розуміння", - переконана Мар'яна Тузяк, виконавчий директор клініки "Веселка".



За словами директора філіалу Бізнес школи MiniBoss у місті Львів - Інни Бардаш - основна ціль Форуму Стартапів - виявити і підтримати інноваційні і соціально-корисні бізнес-проекти дітей та підлітків: "Окрема подяка батькам! Велике шанування усім членам жюрі за щедрі подарунки та підтримку кожної команди молодих бізнесменів", - підкреслює Інна.



Серед партнерів Форуму Стартапів — компанія AquaMelan, Chocoboom



Тепер, молоді підприємці реалізують заявлені стартапи, та почнуть готуватись до Національного Чемпіонату з підприємництва, який відбудеться у травні цього року. На ньому змагатимуться команди стартаперів з різних міст України. Побажаємо успіхів молодим іноваторам!



Організатор події: Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz