Спорт та успішний бізнес в чомусь схожі - Іван Гешко

Спорт формує здорове тіло, сильний дух і вміння не здаватися, а тільки працювати на кращий результат.


До Бізнес-школи MiniBoss завітав заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та Світу, учасник Олімпійських ігор – Іван Гешко.

Іван Гешко розповів дітям свою історію успіху. І про те, що спорт не тільки корисний для здоров'я людини, а ще й може приносити чудовий дохід.

«Тренування, тренування і ще раз тренування. Перше і найважливіше, що потрібно для досягнення успіху. Тренувати тіло, дух і мати непереборне бажання викладатися на всі 100%», - зазначив Іван Гешко.

«В певний період свого життя, я зрозумів, що спорт – це те, чим я хочу займатися, що буде приносити мені дохід, адже у селі варіантів для розвитку дуже мало. Ні свята, ні дні народження, ні весілля найкращих друзів не були причиною для того, щоб пропустити тренування, адже я був впевненим, що тільки важка праця прокладе дорогу до успіху. Перші змагання, перемоги, деколи невдачі, тільки підсилювали моє бажання і впевненість у те, що це справа мого життя. Протягом року, після закінчення школи, я не вступав у ВНЗ, а тільки посилено тренувався. І коли встановив перший рекорд України, до мене посипалися запрошення із різних навчальних закладів, адже для них була честь, щоб представник їхнього вишу був відомий у всьому світі», - розповідає Іван Гешко.


За неймовірні успіхи, високі результати йому дали прізвиська: Біла гроза чорного континенту, Український Іван Грозний.

Адже відомо, що найсильнішими суперниками є представники Кенії. Та як зазначив Іван, що суперництво присутнє завжди тільки на біговій доріжці, а за межами змагань вони жили в одних комплексах, разом ходили їсти і завжди чудово проводили час. Підтримувати дружбу народів – завжди чудово.

Олімпійські ігри – подія, яка об’єднує 6 континентів, дає можливість познайомитись із людьми з усіх куточків світу, побачити різноманіття культур та традицій.

Відносно доходу, проводиться безліч змагань у різних категоріях, лігах, за перемогу у яких отримуєш значну винагороду.

Іван Гешко є організатором та засновником масштабного заходу «Буковинська миля».
І на сьогоднішній день він є депутатом обласної ради, адже, як зазначив Іван: «Потрібно допомагати та підтримувати наших спортсменів, щоб вони мали змогу представляти Україну на найвищому рівні».

Також, Іван Гешко є членом Національного Олімпійського комітету України і на їхні плечі полягають дуже важливі завдання, щоб усі дійства відбувалися на найвищому рівні згідно міжнародних вимог.

Дуже вдячні Вам, Іване Тарасовичу, за захопливий майстер-клас, за те, що завдяки і Вашим старанням про Україну знають у всьому світі.

Дякуємо за пропаганду спорту, здорового способу життя і Вас - як приклад для наслідування.

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz