Засновник Telegram про саморозвиток та натхнення




Декілька висловів засновника Вконтакті та Telegram Павла Дурова про саморозвиток


Про гроші. Як тільки ви робите з грошей культ і обмінюєте «бути» на «здаватися», ви відправляєте себе в добровільне рабство. Борги через статусну мішуру, нецікава робота, необхідність брехати і зраджувати самому собі та своєму світу - ось лише частина тієї ціни, яку ви заплатите за надмірне прагнення до грошей.

Про порядок та хаос. Вважається, що порядок - це завжди добре, а хаос - завжди погано. Це одне з тих помилок, завдяки яким більшу половину XX століття людство страждало від репресій, застою і воєн. Насправді, в основі будь-якого творчого пошуку, відкриттів, інновацій знаходиться безлад. Зрозуміло, в умовах абсолютного безладу це "нове" не має можливості закріпитися і принести користь; тому між хаосом і порядком потрібен баланс. Але без частки безладу прогрес зупиняється повністю.

Про проблеми та їх вирішення. Велика частина тих проблем, що нас оточують або не можуть бути вирішені в принципі, або вирішуються самі без нашої участі.

Про конкуренцію. Є два способи відповідати на конкуренцію. Перший - удосконалювати себе та свою справу. Другий – намагатися нашкодити конкурентам. Перший спосіб працює довгостроково, другий - ні. Як тільки ви зміщуєте фокус з саморозвитку на конкурентів, ви впускаєте в себе страх перед ними. Ви неусвідомлено наближаєте те, чого боїтеся, а страх - це здійснене пророцтво.

Про майбутнє освіти. Майбутнє середньої освіти лежить в іграх - комп'ютерних, спортивних, інтелектуальних.

Про вивчення мов. З усіх мов, на яку було витрачено час, окупився лише той, який був інвестований на вивчення англійської.

Про довіру. Довіряти на 100% нікому не варто. Не має значення, наскільки ви довіряєте людині та скільки років ви знайому - ключові питання краще контролювати особисто.

Слідкуйте за нашими публікаціями, ми і надалі будемо готувати цікаву та корисну інформацію для вас!

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz