Збираємо конструктори! Розвиваємо уяву! Вивчаємо бізнес!


Те, що для розумового розвитку дитини необхідно з перших років життя розвивати моторику рук – це відомо всім турботливим матусям і татусям. Тому пірамідки та конструктори – це ледь не перші іграшки, які з’являються в арсеналі дитини, як тільки вона починає самостійно гратися.


А чи знаєте ви, що якщо інтерес дитини до конструкторів не згасає, а навпаки збільшується з кожним роком, то це дуже хороша тенденція і означає, що у цієї дитини є підприємницький талант та талант побудови стратегії?


Саме тому у Бізнес-школі «MiniBoss» власник фірми «Лего-майстер» Ігор Грицюк провів авторський майстер-клас! Діти майстрували Лего-роботів, оживлюючи їх різними двигунами та керуючи ними з планшетів. Конструктори - це хобі, яке є дуже корисним, оскільки розвиває творче мислення, сприйняття кольору, комбінаторику, просторову уяву, тактильне сприйняття предметів.


«Лего-майстер» представлений у 4 містах України і в Чернівцях зокрема. Займаючись тут, діти мають можливість будувати роботів як за інструкціями з навчальних планшетів, так і самостійно. Набори, за якими навчаються в «Легомайстрі», не придбати у спеціалізованих магазинах, їх замовляли прямо з заводу «Лего», тому скільки б конструкторів у дитини не було вдома, тут вона завжди дізнається щось нове, проекспериментує та буде задоволена власним результатом.

Таке практичне заняття припало до душі абсолютно всім Мінібосам і вони настільки захопилися процесом конструювання, що не помітили, як промайнув час, а під керівництвом Ігора Грицюка кожен зміг збудувати свого автоматичного робота!

Автор: Євгенія Блажевська

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz