Вікторія Сковронська прагне зробити світ ще красивішим! І вже знає як!


Вікторія Сковронська, студентка МiniBoss Business School, дуже любить природу – ліси, дерева, сільські пейзажі, оскільки все це первинне, чисте та неповторне. Природа надихає дівчину не лише на творчість, а треба зазначити, що Вікторія дуже гарно малює, але й на роздуми про найважливіше, про життєві цінності та пріоритети. Саме в такі хвилини роздумів дівчинка усвідомлює свої прагнення в житті, а в МiniBoss Business School вчиться реалізовувати їх на практиці.

Під час інтерв’ю Вікторія зізналася, що має мрію:
- «Я хочу започаткувати свій бізнес, бо мені подобається створювати щось нове і бути весь час у творчому процесі. Я хотіла б відкрити власну перукарню, робити професійні зачіски, готувати моделей до показів відомих брендів і таким чином творити красу і робити цей світ ще гарнішим».

Сама ж Вікторія теж любить стильні зачіски і гарний зовнішній вигляд. У свої 9 років вона чітко переконана, що дівчина повинна бути не тільки гарною, але й ніжною, жіночною та розумною. Всі ці якості втілені в її мамі Ганні, яка і є еталоном для своєї донечки. Вікторії поталанило, вона народилася у дружній та хорошій сім’ї. І хоча будні завжди заклопотані і пролітають непомітно у вирії щоденних справ, але вихідні завжди сповнені приємними подіями – сімейними поїздками в парк, на природу та спільним відпочинком. Саме цей час, проведений разом, дарує всім щастя, гармонію і теплі взаємостосунки. Вікторія відверто каже, що батьки для неї не просто люди, які подарували їй життя, не тільки наставники та авторитет, але перш за все – друзі, з якими можна обговорити найвідвертіші теми, поділитися власними хвилюваннями та радісними подіями.

Психологи стверджують, що діти, які виховані в любові та щасливі в сім’ї – більш успішні в навчанні та творчості.

Вікторія Сковронська – яскраве тому підтвердження!

Автор: Євгенія Блажевська

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz