Як у MiniBoss до Halloween готувалися

Приємно згадати!

Усі чернівецькі МініБоси з щирою усмішкою і приємністю згадують, як вони готувалися до свята Halloween у компанії творчих та креативних дизайнерів зі студії «Юліта». І вже вкотре запитують: «А чи буде в нас майстер-клас з виготовлення подарунків або декору кімнати до Нового року?»

Нам же, колективу Бізнес-школи «MiniBoss» ще приємніше було отримати зворотній зв'язок від гостей. Адже Юлія Калитчук разом зі своїми колегами вже вдруге завітали до наших дітей, щоб поділитися з ними своїми вміннями, творчим баченням та натхненням, а також щоб такий же нестримний потяг до творчості пробудити і в дитячих серцях.

Ось, що написали професійні дизайнери після зустрічі:

Всім привіт! Нещодавно нам випала класна можливість поділитись своїм досвідом із цікавими дітками з бізнес-школи «MiniBoss». Хто ще не в курсі, «MiniBoss» - це нова освітня школа для дітей різного віку. Завжди потрібно було, щоб в шкільному віці дітям закладали правильні принципи і настанови для успішного життя, щоб вони знали: «Як здобувати успіху в улюбленій справі? Як правильно планувати свій час? Які навички важливі та потрібні успішним, самодостатнім людям?» і т.д. Ми вважаємо, що їхні викладачі роблять величезну справу для нашого майбутнього покоління, а найголовніше, що дітки почуваються з ними невимушено, їм дуже цікаво, вони активні і необмежені в рамках, вільні і відкриті до всього нового.
Ця школа - мрія! Тому, коли нашій команді знову запропонували провести майстер-клас, ми з радістю погодились! Хоча час на підготовку в нас був день, але тему для виступу ми придумали одразу. Нам хотілось поділитись своїм захопленням, яке переросло в успішний бізнес і послухати думки мінібосів, і знаєте, ми отримали такий крутий зворотній зв’язок!

Діти розповіли нам свої мрії, ким хочуть стати і що вони вже зробили і роблять для цього. Дуже класно, що з дитинства їх оточують однодумці і успішні люди, які є не тільки їхніми викладачами, а ще й друзями, і справді зацікавлені в розвитку цих дітей. Хоча вони навчаються в одному класі, проте захоплення і цілі у них абсолютно різні. Це майбутні тренери з баскетболу, видатні шеф-кухарі, власники ресторанів, охоронних фірм, майбутні шоу-мени і дизайнери. Вони знають свою ціль, знають, яку користь принесуть людям, орієнтуються на видатних людей і бізнесменів, мають своїх наставників і вже радіють першим успіхам. Дякуємо за таку можливість провести майстер-клас і ми впевнені, що школа «MiniBoss» має дієву методику навчання – і в майбутньому нас очікує суспільство успішних людей!






MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz