Майстeр-клас від національної мережі пекарень Lviv Croissants для студентів MiniBoss Business School




29 березня відбувся майстeр-клас від національної мережі пекарень Lviv Croissants для студентів MiniBoss Business School. 

Lviv Croissants - національна мережа пекарень, яка змінює стандарти та створює власні традиції. Асортимент пекарень налічує більше 30 видів свіжовипечених великих круасанів з різноманітними начинками, приготовлених виключно з натуральних інгредієнтів. Всього за чотири роки з однієї пекарні у місті Львові масштабувалася національна мережа, що налічує 75 + пекарень по всій Україні.

Як вдалося так швидко масштабувати мережу? Завдяки чому мережа пекарень Lviv Croissants стала такою успішною? Що таке франшиза і як це працює? Усе це досліджували студенти MiniBoss business school з Вінниці, Одеси та Львова на форумі Стартапів у Львові, від міжнародної бізнес-школи MiniBoss.

Діти у вигляді гри-квесту спробували себе в ролі аудиторів та дослідили дотримання стандартів у роботі пекарень Lviv Croissants . Попередньо розділившись на команди, студенти отримали конверти з переліком завдань, картою зі зазначеними адресами пекарень та чек-листи по яких здійснювали перевірку роботи персоналу у закладах та дотримання перелічених пунктів.





Додатково студенти дослідили різноманітність асортименту круасанів та напоїв.



Отримали відповідь на низку питань від кваліфікованого персоналу пекарні та ознайомилися зі стандартами обслуговування на практиці. Перевірили цілісність та правильність використання елементів бренду, що підкреслює унікальний формат пекарень Lviv Croissants.





Студенти визначали чи дотримуються заклади усіх вимог по кожному пункту чек-листа, виставляли оцінки, відмітили всі важливі пункти та отримали заохочення! Цікавий захід, його атмосфера, смачні круасани та кваліфікований персонал пекарень Lviv Croissants вразили дітей та подарували багато позитивних емоцій. Чудово, що такі заклади є по всій України. Хороший приклад успішного підприємця! Дякуємо за активність батьків та дітей!

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz