«Успішні та красиві»: майстер-клас про модельний бізнес

Неповторність – це те, що має бути основною складовою твого особливого образу.


19 жовтня у стінах Бізнес-школи MiniBoss у місті Чернівці відбувся майстер-клас «Успішні та красиві» від власника модельної агенції та салону краси «ShowTime», організатора благодійних заходів та громадського діяча – Ліни Ільніцької.

«Все почалося 8 років назад…
Одного разу, як не дивно, прокинувшись вранці з назвою «ShowTime», зрозуміла, що хочу відкрити модельну агенцію», - розповідає Ліна.

Чому саме «ShowTime», а тому що кожен модельний показ – це свого роду шоу, де є учасники, глядачі та яскрава картинка, яка залишається в пам'яті надовго.


«Коли про модельний бізнес у Чернівцях мало хто чув і не було з ким працювати, на мій погляд, вихід був єдиний - шукати красивих дівчат просто на вулиці. Першою локацією я обрала колись знаменитий ТРЦ «Панорама». Першим моїм досвідом було проведення показу весільних суконь у цьому ж розважальному центрі. Саме він надихнув мене досягати нових звершень у сфері модельної індустрії. Адже це поєднання краси, бізнесу, задоволення та яскравих емоцій», - із посмішкою згадує бізнес-леді.


Говорять, що для моделі головне - параметри та зовнішність, але це, насправді, тільки половина справи. Модель повинна володіти такими якостями як: комунікабельність, цілеспрямованість, працьовитість, скромність (в міру), харизматичність і вміння подати себе як особистість. А про зовнішність добре підходить фраза: «Природна краса завжди в тренді!».


Також, на майстер-класі була присутня Міс Буковина 2015 – Яна Щаслива, яка, разом з Ліною, розповіла про тонкощі дефіле та позування для фото. Довго не вагаючись, наші студенти одразу ж застосували отримані знання на практиці.

Незабаром у Чернівцях пройде восьмий Chernivtsi Fashion Weekend, на якому наші студенти будуть у ролі учасників і зможуть проявити свої модельні здібності.


Спасибі Ліні Ільніцькій та всім гостям за активну участь та чудовий досвід!

Вчимося бути красивими та успішними разом із ShowTime Model Agency!

Автор статті: вчитель-тренер Бізнес-школи MiniBoss у м. Чернівці, Яна Попадюк

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz