Студенти MiniBoss побували на тижні моди у Львові




Студенти бізнес-школи MiniBoss мали можливість побувати на Lviv Fashion Week 2019 та спостерігати за подією із backstage. Оскільки саме там є можливість відчути атмосферу, побачити, який великий об’єм роботи проводиться для того, щоб глядачі зрозуміли задум дизайнерів.

Мінібоси побачили, як важливо враховувати кожну деталь: послідовність виходу моделей на подіум, їхні зачіски, макіяж; а також організаційну та технічну частину, освітлення, музичний супровід, і нарешті - злагоджені дії усіх, хто створює свято моди і стилю.

Особливо цінним досвідом для студентів стало спілкування із самими дизайнерами та моделями. Так, студентка Єва Андрош поспілкувалась з Оксаною Чабан - власницею та керівником школи макіяжу Ego Style. Її команда візажистів тільки за один день Fashion Week робить макіяж понад сотні моделям. Інтерв'ю вийшли інформаційними та цікавими. Їх можна побачити на нашій сторінці у соцмережі Фейсбук.

Сама подія постала для дітей у новому світлі: не очима глядачів, а очима організаторів. Це неймовірний досвід для них, і емоції та обговорення триватимуть ще довго!











MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz