Безжальне вбивство традиційної системи освіти – крок у світле майбутнє!

Реалії сьогодення викинули у смітник традиційні підходи до системи освіти.



Освіта – основа основ. Освіта – джерело віри та надії. Якісна освіта – крок до самоствердження. Ефективна освіта – щасливий квиток у цікаве, сповнене мрій, майбутнє. Що ж особливого має бути у сучасній освіті? На яких принципах вона повинна будуватись? До чого прагнути? Які якості виховувати?

Традиційні підходи до системи освіти в Україні сформовані напрацюваннями радянської командно-адміністративної системи, в якій людина сприймалась, як маленька деталь глобального механізму, напрям руху якого затверджувався вищим керівництвом. Чи давала така система результат? Так. Але, чи була можливість в кожної людини самостійно визначитись зі своїм майбутнім? Ні. Чи відчувала себе людина повноцінно щасливою? Сумніваюсь. Виконання п’ятирічок, вичавлення всіх соків із робітничого класу, бурхливий потік пропаганди на з’їздах партії та з кожного радіоприймача, були явно не тими результатами, які хотілось би бачити та відчувати свідомій особистості.

Глобальні простори ХХІ століття відкривають нові горизонти можливостей. Розвиток новітніх технологій, якісно нові погляди на співпрацю між регіонами, країнами, континентами, стають об’єктивною передумовою неймовірних змін у фундаменті формування та кінцевої результативності системи освіти. В чому ж полягає ця відмінність? Кінцевою метою традиційної освіти є бездушне конвейєрне штампування однорідних олов’яних солдатиків, в яких запрограмовано лише одне: стати безвольними, слухняними рабами. Як свідчить практика, вирватись із цих тенет надзвичайно важко. На противагу цьому, виникає якісно новий підхід до навчального процесу. В ньому немає місця для однорідності. Цей підхід базується на принципах свободи тверджень та переконань, можливості самостійно керувати собою та кувати своє майбутнє. Важливою складовою такого новаторського підходу є зосередженість на особистості, її пріоритетах, переконаннях, бажаннях.

Яскравим представником нового, революційного підходу до системи освіти, є Міжнародна мережа бізнес-шкіл для дітей та підлітків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL. Основою роботи мережі являється використання інновацій для навчання підростаючого покоління основам бізнесу та підприємництва, завдяки всебічному розвитку особистості. Навчальний процес відбувається на основі власних методичних напрацювань, розроблених та втілених в життя протягом останніх 16-и років досвіду. Освітня мережа MINIBOSS зв’язує бізнес-школи по всьому світу, їхніх учнів, педагогів та керівників в єдину спільноту соціально орієнтованих та відповідальних підприємців, з метою виростити нове покоління щасливих та успішних людей, які здатні якісно змінити наш світ!

Кожна людина самостійно будує своє майбутнє. І потрібно зробити вибір: залишитись у площині буденності та набридливого, монотонного алгоритму життя, чи зробити крок у безкрайні простори креативу, свідомості, самоствердження та реалізації.

Обирай! Твій щасливий квиток у твоїй голові! Скористайся ним!

Автор статті: Катеринюк Олег Ярославович Виконавчий директор філіалу MiniBoss Business School в м. Чернівці

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz