Назарій Брезіцький: Постійний вихід із зони комфорту - шлях до успіху!




Назарій Брезіцький - засновник платформи розвитку громади "Ідея міста", голова ради директорів групи компаній, які з 2017 року об'єдналися в концерн "Абданк", ведучий авторського проекту на "ДУЖЕ радіо", юрист. Вважає що найкраще будують міста люди котрі в них живуть! Працює над стратегією розвитку Львова.

- Назарію, уявіть, що у вас є 30 секунд для презентації проекту "ідея Міста". Щоб ви сказали про ваш проект? 

"Ідея міста" - це платформа розвитку громади. Ми шукаємо нові ідеї, які змінять Львів на краще і зроблять його зручним, безпечним та комфортним для людей. Ми створили платформу для презентацій стартапів та пошуку інвесторів під них. Прагнемо розвивати молодь та сприяти їхній реалізації в Україні.

Кредо проекту – "найкраще будують міста люди, котрі в них живуть". Кожен має починати із власного "я". Наші заходи завжди проходять під гаслом "Львів – це ти!".

Наша основна мета – створення комфортних та безпечних умов для жителів та гостей міста. Ми прагнемо допомогти зробити львів’ян успішними та заможними.

- Студенти школи MINIBOSS часто створюють соціальні проекти, за кожним з проектів стоїть якась мрія, розкажіть що вас надихнуло на такий проект?

Ми з командою були у світових мегаполісах, які для мене є зразковими – у Франкфурті-на-Майні, Шеньчжені, Шанхаї, Варшаві та Кракові. У цих містах живуть свідомі городяни, які з відповідальністю ставляться до кожного квадратного метра свого міста, які сьогодні роблять все, аби завтра їм, і їхнім дітям було комфортно жити в цьому місті.

- Як ви залучаєте молодь до вашого проекту? 

Молоді люди знаходяться у постійному пошуку себе. Ми популяризуємо бізнес-платформу, яка буде інтегрувати молодих спеціалістів у бізнес, де вони зможуть отримати безцінну реальну практику та досвід. Я переконаний, що платформа стане в нагоді для цікавих молодих креативних авторів, проектів та інвесторів, які шукають нові сфери розвитку свого бізнесу. Молодь та ідейні львів’яни можуть себе презентувати та реалізувати на базі ГО "Ідея міста".

- У Вас чимало задумів. А звідки плануєте брати інвестиції?

Наше завдання – створити у Львові такий клімат, який сприятиме поверненню інвестицій, що останніми роками були виведені з України. Львів – найближче місто до кордону з Європою, тому маємо всі шанси стати партнерами. Багато інвесторів, вклавши гроші в Україну, були ошукані та покинуті напризволяще. Якщо хоча б декілька проектів нам вдасться створити чесно, то зможемо повернути імідж нашій державі. Залучення інвестицій – одна з головних задач нашого проекту.

- Ваш секрет балансу між "ви успішний бізнесмен" та "хороший батько"?

Вважаю, що матеріальне тут має відступати на задній план перед духовним. Важливо менше заробити, але щоб твої діти виросли гідними людьми. Часто спілкуюся зі своїми дітьми, не лише слухаю, а й чую їхні думки, аналізую, але водночас і вимагаю. Тільки так можна знайти необхідний баланс у вихованні, який посприяє тому, щоб дитина стала кращою, мудрішою, успішнішою за своїх батьків. Моя дружина вірить у мене і підтримує у всіх починаннях, а це дуже допомагає мені рухатися вперед.

- Який mindset вам допомагає бути лідером?

Постійний вихід із зони комфорту для мене вже давно став буденністю. Це мій ритм життя сьогодні. Тому, рекомендую кожному брати на себе максимальну відповідальність, ставити собі мету і шукати шляхи, як її досягнути. Не бійтеся критики, перешкод і невдач! Ідіть уперед та дійте!

Інтерв'ю: Катя Жук

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz