Як проходив Зимовий бізнес-табір MINIBOSS у Львові (фото)




Зимовий бізнес-табір MINIBOSS – це розвиток, друзі та відпочинок!

Протягом тижня діти різного віку проходили бізнес-квести, навчались ефективно розпоряджатись часом, мріяли в кімнаті Мрійників Волта Діснею, та займались креативністю в Leоnardo Art Shshool.

Студенти опановували нові професії. Найбільший ентузіазм був, коли вони спробували себе у ролі дизайнерів одягу та блогерів. Несподівано багато ідей виникло у дітей, коли вони "приміряли" професію головного архітектора міста Львів. Учасники команд міркували над тим, яким має бути нічне освітлення. Безпечним? Естетичним? Екологічним? Усе разом? Як зробити так, щоб кожен житель відчував комфорт?..

Тема «Власна справа» допомогла дітям відкрити і тренувати нові несподівані якості. Виявилось, що вони вміють дискутувати, аргументувати свою точку зору, критично оцінювати висловлювання опонентів, знаходити несподівані рішення у поставлених задачах.

Також студенти зрозуміли різницю між "продавати свій час", виконуючи найману роботу, та "інвестувати у свій час", розвиваючи підприємницькі здібності, створюючи свої власні проекти. З розумінням останнього — зросла їх енергія, азарт, та віра у власні сили, що порадувало команду нашої філії.

Зимовий набір студентів у бізнес-школу MINIBOSS триває. Приєднуйтесь (та включайтесь!) до цікавої роботи. Попереду багато знакових подій, таких як Форум Соціально-відповідального бізнесу, на якому студенти презентують ідеї своїх проектів, та отримують перші інвестиції.

Записуйтесь на співбесіду за номером 093-303-00-44















MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz