5 рівнів підготовки учнів MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS




Міжнародна освітня мережа MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS - підрозділ глобального Освітнього консорціуму International Business Academy (www.iba-consortium.com).

Кожен учень MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (від 6 до 14 років) і кожен студент BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (від 15 до 25 років) отримує можливість протягом року створити свій стартап, отримати підтримку в бізнес-інкубаторі, знайти свого інвестора, бізнес-янгола або ментора. Для цього учні щорічно проходять 5 системних кроків.

П'ЯТЬ РІВНІВ ПІДГОТОВКИ

РІВЕНЬ 1

БІЗНЕС-ОСВІТА
Протягом року у вихідні студенти MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS вивчають теорію і практику бізнесу, психологію, інноваційне підприємництво, розкривають і розвивають свої таланти в додаткових школах (Leonardo Art School, Einstein Science School, Royal British School, Film School та ін.), готують власні стартапи відповідно до унікальної ігрової методики навчання MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS.

Для довідки:
Авторське право на методику навчання зареєстровано в Бібліотеці Конгресу США, а торгові марки - у Всесвітній організації інтелектуальної власності - WIPO (Швейцарія) при ООН.

РІВЕНЬ 2

БІЗНЕС-ІНКУБАТОР - КОМАНДА, ІДЕЯ, ВТІЛЕННЯ
Після теорії студенти проходять практику у бізнес-інкубаторі MINIBOSS & BIGBOSS, створюють команди, генерують ідеї стартапів, розробляють проекти під керівництвом досвідчених практикуючих викладачів, відомих підприємців-менторів.

РІВЕНЬ 3

ФОРУМ стартапів - MINIBOSS & BIGBOSS Startup Forum
Наступним етапом підготовки є презентація проектів на регіональному форумі стартапів (MINIBOSS & BIGBOSS STARTUP FORUM), де відомі підприємці, члени Глобальної Ради Бізнесменів MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, видають гранти молодим підприємцям для реалізації їх стартап-проектів.

РІВЕНЬ 4

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЧЕМПІОНАТ - Startup National Cup Championship
Після реалізації проектів команди беруть участь в Національному Чемпіонаті і представляють свої стартапи. Всі учасники отримують дипломи, а переможці - кубки призерів і переможців. У Національному Чемпіонаті і Чемпіонаті світу беруть участь всі без винятку учні кожної філії MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS. При цьому, національні чемпіони відразу потрапляють у фінальний раунд Чемпіонату світу.

РІВЕНЬ 5

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ - Startup World Cup Championship
Всі студенти/команди мають право брати участь в Чемпіонаті світу щороку. Крім того, подія показує, чому навчились студенти за академічний рік, їх підприємницькі навички та силу характеру. Участь у Чемпіонатах світу є обов'язковим критерієм для отримання міжнародного сертифікату кожного курсу і Міжнародного диплому MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, BIGBOSS BUSINESS SCHOOL, а також Міжнародного диплому INTERNATIONAL BUSINESS ACADEMY (United Kingdom).

Участь в Чемпіонаті світу, а також в культурних, освітніх заходах Міжнародного Табору MINIBOSS & BIGBOSS SUMMER CAMPS - глобальна подія для молодих лідерів і відомих підприємців, які підтримують ідею соціально-відповідального бізнесу.

Startup World Cup Championship, як головна подія року для учнів MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, проводиться щорічно в липні-серпні.

Всі акредитовані учасники - студенти MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, зустрічаються на Чемпіонаті світу, змагаються у відбірковому та фінальному раундах.

Міжнародне журі визначає кращі ідеї, кращі бізнес-проекти та соціальні проекти, і нагороджує переможців кубками, медалями, дипломами та спеціальними призами Чемпіонату.

Взяти участь у події можуть, як учні Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, так і всі бажаючі.

Окремо, журі Чемпіонату світу оцінюють стартапи новачків. Для учасників, які не проходили навчання в MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, але пройшли експрес-підготовку в літньому бізнес-таборі, і хочуть спробувати свої сили, - створена спеціальна OPEN LEAGUE Чемпіонату.

Для участі в Чемпіонаті світу студенти MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS готуються довго і наполегливо. Протягом навчального року, і щорічно протягом 8-13 років, вони проходять: щотижневі академічні заняття, майстер-класи, тімбілдинги, форуми, бізнес-фестивалі, бізнес-тури, національні та міжнародні чемпіонати, літні табори.

Всі академічні знання студенти отримують в ігровій формі за спеціальною методикою, яка розроблена Науково-методичним відділом Міжнародного освітнього консорціуму "International Business Accademy" (www.iba-consortium.com).

Детально про правила участі в Чемпіонаті світу читайте на офіційному сайті: www.startupworldcup.biz

Записатися в Бізнес-школу MINIBOSS (для дітей від 6 до 14 років)
www.miniboss-school.com

Записатися в Бізнес-школу BIGBOSS (для молоді 15-25 років)
www.bigboss-school.com

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz