Студенти MinBoss зі Львова захистили проекти на Startup World Cup 2019 в Болгарії




Цього літа в Болгарії відбулась важлива подія для юних підприємців міжнародної бізнес-школи MiniBoss - Startup World Cup Championship 2019. Студенти зі Львова презентували свої стартапи на світовому рівні.

Орест Гейсун та Владислав Стасюк представили проект EMOJI Cap: кепки із стікерами, які можна змінювати згідно настрою. Так! Емоджі, які ми так часто використовуємо онлайн - тепер доступні для того, щоб показати іншим який в тебе настрій, лише змінивши стікер на кепці.



Другу команду PARI представила Юля Новосільська з проектом «Бандажі для тварин». Дівчина створила по-справжньому унікальний бандаж-пластир, він безпечний та безболісний для тварин і зручний у використанні для ветеринарів при лікуванні тварин.



Презентації проектів відбувалися англійською мовою, проекти оцінювали жюрі з різних країн. Також учасники готували річні звіти своїх стартапів, в яких детально прописали цільову аудиторію, канали продаж, результати роботи та інше.

Startup World Cup Championship - це можливість для дітей та підлітків отримати важливий досвід, оцінити свої підприємницькі здібності, поспілкуватись з учасниками з різних країн, дізнатись про їх культуру та традиції.

Наступного року команди готуються до Чемпіонату світу у Великобританії. Попереду багато цікавої работи: від вивчення теорії - до практики у другому семестрі в бізнес-школі MiniBoss. Студенти готуються генерувати ідеї, розробляти проекти, реалізовувати їх ... Головне, вони кожного дня роблять крок до втілення своїх мрій.

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz