Студенти MiniBoss пройшли майстер-клас в компанії Vodafone Ukraine




Семестр практики у міжнародній Бізнес школі MiniBoss продовжується. Студенти зі Львову відвідали офіс компанії Vodafone Ukraine. Спецалісти однієї з провідних телекомунікаційних компаній в Україні зустріли дітей, розповіли їм про головні напрямки роботи, про сервіс та корпоративну культуру. Діти активно задавали питання, отримували відповді, дізнались багато цікавого.

Так, зокрема, Олена Чурсіна коментує свої враження від зустрічі зі студентами MiniBoss:

"Зустріч із учнями була для мене суцільною несподіванкою. Діти хотіли побачити зразок бізнес-моделі великої міжнародної компанії. Вони просто закидали нас серйозними питаннями, продемонструвавши свою обізнаність у галузі підприємницької діяльності", - пише Олена у Фейсбук.



У Бізнес-школі MiniBoss діти розвивають підприємницькі навички з 6 років. Наприкінці кожного академічного року вони представляють готові стартапи. Така можливість вражає:

"В мене постійно тлумлилися думки: Чи не зарано? Це дійсно ваш вибір, а не бажання батьків? Ви впевнені, що все це вам цікаво? Але згодом зрозуміла, що їм дійсно цікаво і що це реалії сьогодення - розумна молодь України, яка вже завтра буде розбудовувати країну та дбати про неї, запускати підприємства, створювати робочі місця, робити класний продукт та сервіс. Вони вже зараз планують. Хочуть все зробити сучасно, жваво, з орієнтацією на потреби клієнтів. Уявляєте, в них вже є свої старт-апи?" - коментує Олена Чурсіна.



Протягом півроку студенти MiniBoss відвідують різні компанії, спілкуються з підприємцями, знайомляться з різними видами бізнесу. Така практика допомагає їм створювати власні стартапи і визначатись з майбутньої діяльністю.

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz