Практичний досвід: Майстер-клас для студентів MiniBoss Business School від Ярослови Малинської




У рамках освітньої програми для студентів MiniBoss Business School Ярослова Малинська, успішний підприємець, засновник школи краси SlavaStudio та директор салону краси «Слава», провела майстер-клас та радо поділилася своєю історією успіху з юними MiniBoss-івцями.

Пані Ярослава розповіла, як починала майстром-перукарем, але, за підтримки своєї люб’ячої сім’ї, відкрила спочатку невеличкий салон у селищі Лужани, а згодом і у Чернівцях. Кожен член сім’ї мав свою роботу у цій справі: Ярослава Іванівна була перукарем, чоловік Мирослав вів усі господарські справи, а діти допомагали в салоні прибиранням. Завдяки наполегливій праці та невтомному бажанню до розвитку та особистісного росту, через деякий час салон виріс до рівня школи краси, яка спеціалізується більше, ніж на 25 профілях.



Студенти Бізнес-школи MiniBoss почули цінну інформацію з вуст справжнього професіонала, вони ставили питання, цікавилися історіями з життя та навіть просили поради. Коли справа перейшла до майстер-класу - в дітей просто загорілися очі.

Кожному MiniBoss-івцю видали окремий манекен, на якому вони, приміривши на собі роль перукаря, могли практикуватися та показувати всі свої вміння. Поки дівчати робили зачіски, хлопці вчилися, як правильно робити чоловічі стрижки. Під час майстер-класу, пані Ярослава розповідала про види зачісок та як правильно доглядати за волоссям. Хлопці та дівчата були в захваті, вони все розпитували і розпитували, але кожен отримав відповідь на свої питання.

По закінченню майстер-класу було видно, що діти вловили кожне слово, кожну пораду, винесли для себе цінні знання та досвід.

Колектив Бізнес-школи MiniBoss м. Чернівці висловлює щиру подяку Ярославі Іванівні Малинській та всьому колективу Школи краси SlavaStudio за блискуче проведення майстер-класу для наших вихованців.

Нових Вам творчих здобутків та успіху!

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz