STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS' 2017


Тиждень підприємництва в Одесі (10-16 серпня 2017р.) Ознаменується ще одним чудовим подією. Спільно з Чемпіонатом світу з молодіжного підприємництва SAGE '2017 #SAGEWorldCup, який проходить в Одесі з 10 по 14 серпня 2017 року, відбудеться Міжнародний чемпіонат стартапів для дітей та молоді.

Назва чемпіонату - STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS і проходить він вже 13-й раз.
 

Організаторами STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS є Міжнародна освітня мережа MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL.

Генеральним партнером проекту є Європейська асоціація розвитку бізнесу (www.eabd.org) і Європейське бюро розвитку бізнесу (www.ebbd.biz).Підтримку Міжнародному чемпіонату надають меценати, державні та муніципальні органи.

Спонсорами STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS є як фізичні, так юридичні особи. З кожним роком їх кількість збільшується, що дозволяє розвивати систему молодіжного та дитячого бізнес-освіти по всьому світу.
 

 

Сьогодні стартапи вважають одним з показників розвитку економіки. Бізнес-простір кожної країни оцінюють з точки зору успішності створених проектів. Інвестори прагнуть відкривати і освоювати нові напрямки для бізнесу.

Цього року фокус уваги світової спільноти буде прикут до ідей молодих підприємців, чиї проекти були представлені на НАЦІОНАЛЬНИХ чемпіонатах стартапів в Україні, Грузії, Молдові, Росії, Польщі та будуть представлені в 13 серпня на МІЖНАРОДНОМУ чемпіонаті STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS #StartupsWCC, який також пройде в Одесі (Україна).
 

 

Європейська асоціація розвитку бізнесу багато років надає підтримку молодим талантам і в цьому році також є організатором і партнером Міжнародного чемпіонату: STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS '2017

Подробиці на офіційному сайті: 
www.startups-wcc.org

MiniBoss Business School International

Літній табір MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UA schools)

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ
www.televidenie.tv

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL У ВАШІЙ КРАЇНІ
www.miniboss-school.biz